Ved vårt depot og spesialverksted i Enebakk har vi lang erfaring med oppussing, reparasjoner og ombygging av containere.

Hit kommer kunder som Franzefoss, Ragnsells, Norsk Gjenvinning og andre virksomheter innenfor miljø/avfallstransport. Felles for alle er at containerne ofte får ganske røff behandling, og behovet -særlig for oppretting, sandblåsing og lakkering -er stort.
– Containerne utgjør tross alt en viktig kommunikasjonsflate for aktører innenfor miljø-og logistikksektoren, forteller daglig leder ved anlegget i Enebakk Sven Erik Kalleberg. – Derfor legges det stadig større vekt på at de skal se representative ut, til tross for ganske hardhendt behandling.
I tillegg til opppussing produserer verkstedet i Enebakk også skreddersydde containerløsninger. Dette skjer i samarbeid med det tekniske konstruksjonsmiljøet sentralt i BNS. Og ikke minst, her finnes et av landets største depot av standardcontainere.
Dette lageret gjør det mulig for BNS å levere nesten hvilken som helst standardcontainer på kort varsel, noe som er viktig i en verden der ting skal skje raskt.