BNS tilbyr skreddersydde containerløsninger som dekker ditt behov.

Handeliste

Nyheter

Les mer om våre nyeste nyheter her

Nyheter

  22 februar, 2014

  Aker Brygge - et prestisjeprosjekt

  BNS er stolte av å ha levert en con-tainerpark av butikker, kafeer og andre fasiliteter til Aker Brygge i Oslo, titulert “BoxPark Aker Brygge”. Hensikten var å gi en midlertidig løsning for handelen som er berørt av utbyggingen som pågår i området.

  Materialiseringen av løsningen har gitt en meget god respons, og er verdt å ta en titt på. Vår oppdrags-giver og vi selv må si oss godt fornøyde med både prosess og resultat, samtidig som det er et tydelig uttrykk for at BNS besitter høy kompetanse på container-innovasjon. BoxPark fremstår i dag som en samling av moderne, nette butikkmoduler og demonstrerer til fulle hvilke muligheter et container-skrog kan by på

  I samarbeid med arkitekter utvikler våre konstruktører moderne og urbane løsninger som svar på behov som ellers hadde krevd alt for dyre løsninger.

  BoxPark blir stående på Aker Brygge over en 5-års periode, og rigges ned igjen på en enkel og mobil måte. BNS er overbevist om at det er et utall av lignende behov “der ute”, og vi har det som skal til for å utvikle optimale løsninger tilpasset det enkelte behov.

  http://www.akerbrygge.no/nb-NO/Aktuelt/Artikler/Box%20park.aspx

  Blogg1-3